תוספת מופלאה לחג, ליום רגיל ובגדול לכל הזדמנות
✅אופציה ללא גלוטן
✅טבעוני
✅ללא סוכר
✅קל לעיכול
✅תורם לתחושת שובע
✅עשיר בויטמינים ומינרלים
מה צריך?
6 זוקיני חתוכים לרצועות( תסמכו עלי זה הכי טעים)
2-3 בצל סגול
3 פלפל אדום
כרובית בינונית
לציפוי:
פטרוזיליה דק דק
שמן זית
2 שיני שום כתושות
פירורי לחם / קמח שקדים ( אופציה ללא גלוטן)
מלח פלפל שחור
איך מכינים?
מחממים תנור ל220 מעלות
מסדרים את כל הירקות בתבנית רחבה בצפיפות אבל לא אחד על השני
מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה ומברישים רק מעל הזוקיני והפלפלים.
הכרובית והבצל סגול נבריש בשמן זית איכותי מלח פלפל בלבד.
נכניס לתנור עד השחמה.
נוציא ,נסדר על צלחת ונגיש
בתיאבון!
Comments