top of page

אנטיפסטי איטלקי

עודכן: 1 ביוני 2023

תוספת מופלאה לחג, ליום רגיל ובגדול לכל הזדמנות

✅אופציה ללא גלוטן

✅טבעוני

✅ללא סוכר

✅קל לעיכול

✅תורם לתחושת שובע

✅עשיר בויטמינים ומינרלים

מה צריך?

6  זוקיני חתוכים לרצועות( תסמכו עלי זה הכי טעים)

2-3  בצל סגול

3  פלפל אדום

כרובית בינונית

לציפוי:

פטרוזיליה דק דק

שמן זית

2  שיני שום כתושות

פירורי לחם / קמח שקדים ( אופציה ללא גלוטן)

מלח פלפל שחור

איך מכינים?

מחממים תנור ל220 מעלות

מסדרים את כל הירקות בתבנית רחבה בצפיפות אבל לא אחד על השני

מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה ומברישים רק מעל הזוקיני והפלפלים.

הכרובית והבצל סגול נבריש בשמן זית איכותי מלח פלפל בלבד.

נכניס לתנור עד השחמה.

נוציא ,נסדר על צלחת ונגיש

בתיאבון!

댓글

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
댓글을 불러올 수 없습니다.
기술적인 오류가 발생하였습니다. 연결 상태를 확인한 다음 페이지를 새로고침해보세요.
bottom of page