איך אני אוהבת את התוספת הזו, גזרים צבעוניים roast בתנור.
גם יופי , גם טעם וגם ערכים תזונתיים שאני כל כך אוהבת:
גזר סגול - מכיל פלבנואידים, המגנים על הגוף מפני סרטן. הוא פחות מתוק מהגזר הכתום ודומה בטעמו לשורש סלרי.
גזר אדום - מכיל לייקופן (הפיגמנט האדום), המסייע להוריד את רמות הכולסטרול הרע ומגן מפני סרטן ומחלות לב.
גזר לבן - מכיל קוורציטין (נוגד חמצון ממשפחת הפלבנואידים), חומצה פולית, אשלגן וברזל.
גזר כתום - עשיר מאוד בבטא קרוטן, התורם לראיית לילה ומגן על הגוף מפני סרטן.
מנה שאני אוהבת במיוחד גם כתוספת וגם כארוחה כיפית בפני עצמה !
✅ללא סוכר ✅טבעוני ✅ ללא גלוטן ✅קל לעיכול✅עשיר בויטמינים
.
מה צריך ?
גזרים צבעוניים כמה שיותר קטנים שטופים היטב ( עם הקליפה) חתוכים למחצה לאורכם
לרוטב:
מיץ מחצי תפוז
תבלינים: כוסברה יבשה, טימין יבש,פטרוזיליה יבשה, מעט פלפל שחור
זילוף מייפל
זילוף שמן זית
ומלח
.
איך מכינים?
1.שוטפים את הגזרים ומייבשים היטב.
2.מסדרים על תבנית בצורה אחידה ושופכים את כל חומרי הרוטב
3.מעבירים לתנור שחומם מראש על 220 טורבו עד השחמה או לנינג׳ה גריל לתוכנית roast.
4.בתיאבון🥕
Comments