״זודלס״ זוקיני כמו נודלס
ב10 דקות עבודה וממש ממש טעים !
המתכון הזה תמיד סוגר לי פינות כשאני רעבה או שסתם בא לי תוספת כיפית ולא מנפחת.
מה שהכי כיף במנה הזו שאפשר לשלב אותה גם בצהריים כתוספת חמה וגם בערב עם מנת חלבון .
זודלס
✅טבעוני ✅ללא גלוטן ✅ללא סוכר ✅קל ומהיר להכנה✅עשיר בויטמינים ומינרלים
מה צריך ?
3 זוקיני גדולים
1 כף שמן זית
5-6 שיני שום כתושות
2 עגבניות מרוסקות
חופן עגבניות שרי חתוכות לחצאים
מלח ופלפל שחור גס לפי הטעם
איך מכינים?
1.שוטפים היטב את הזוקיני פורסים לרצועות דקות בעזרת קולפן ז'וליינים או עם מג׳מיקס או כל מכשיר יעודי שיש . 2.בסיר רחב ושטוח מחממים שמן זית ומוסיפים יחד את השום ועגבניות השרי , מפלפלים ומקפיצים בערך שתי דקות ( להיזהר כי השום נשרף מהר).
3.מוזגים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לערבב לשתי דקות נוספות .
4. מוסיפים את הזודלס, מלח ופלפל ומקפיצים על אש גבוהה כ8-12 דקות עד שהזודלס מתרככים .
5.בתיאבון!
Comments