✅טבעוני✅ללא גלוטן✅ללא סוכר ✅קל לעיכול✅תורם לתחושת שובע✅קל ומהיר להכנה
.
מה צריך?
כרובית בינונית שטופה ומפורקת לפרחים
תרסיס שמן זית
קמח שקדים
תבלינים: מלח ,פלפל ,פפריקה מעושנת( או פילדלפיה/ טוסקנה גם משתלבים מעולה) , תבלין שום עשבי תיבול להיט.
.
איך מכינים?
1.מייבשים היטב את פרוסות הכרובית השטופים
2.בקערה נפזר את קמח שקדים ואת כל התבלינים חשוב שהטעם יהיה דומיננטי ועשיר אז תתפרעו בדימיון
3.נזלף בשמן זית את פרחי הכרובית ונערבב היטב
4.מניחים על נייר אפייה ומעבירים לתנור שחומם מראש על 230 טורבו למשך 20 דקות או עד השחמה יפה.
5.בתיאבון
Comments