top of page

קדירת ירקות וקטניות

עודכן: 1 ביוני 2023

סיר קדירה באפס מאמץ עם המתנה של 3 שעות עד שהכל נימוח טעים ונמס בפה .

אני קוראת לזה תבשיל ״לא היה לי זמן אז דחפתי את כל מה שהיה לי וזה יצא מעדן״

מה צריך?

2  כפות שמן זית

1  בצל

1  כוס קטניות מה שתבחרו ( בסרטון עשיתי בורגול וקינואה שחורה חצי חצי, אבל אפשר הכל - קינואה טריו/ קינואה לבנה/ אורז מלא/ בורגול / כוסמת וכו)

1  פחית שימורי עגבניות mutti ( אני השתמשתי בעגבניות שרי שלהם)

1  כרוב שלב חתוך לפלחים

1  בטטה חתוכה לרבעים

צרור עשבי תיבול טריים מהגינה למי שיש

תבלינים: מלח ,פלפל שחור, שום, טימין, אורגנו ומרק עוף טבעי מעורבבים עם 2-3 כוסות מים רותחים

( המים צריכים להיות בערך 3/4 מהמסה)


איך מכינים?

זורקים הכל לסיר קדירה לפי הסדר, טועמים את המים לבדוק שלא חסרים טעמים

מכסים ומעבירים לתנור ל3 שעות לפחות על 180-200 מעלות ( לשים לב מדי פעם שלא חסרים מים)

התבשיל מוכן שהכל רך רך

אני אוהבת להוציא את המכסה בסוף ולתת לזה השחמה טובה מלמעלה

הערות: שימו לב שאת הפחית עגבניות חילקתי ל2 - מתחת לכרוב ומעליו

בתיאבון!

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page