סיר קדירה באפס מאמץ עם המתנה של 3 שעות עד שהכל נימוח טעים ונמס בפה .
אני קוראת לזה תבשיל ״לא היה לי זמן אז דחפתי את כל מה שהיה לי וזה יצא מעדן״
מה צריך?
2 כפות שמן זית
1 בצל
1 כוס קטניות מה שתבחרו ( בסרטון עשיתי בורגול וקינואה שחורה חצי חצי, אבל אפשר הכל - קינואה טריו/ קינואה לבנה/ אורז מלא/ בורגול / כוסמת וכו)
1 פחית שימורי עגבניות mutti ( אני השתמשתי בעגבניות שרי שלהם)
1 כרוב שלב חתוך לפלחים
1 בטטה חתוכה לרבעים
צרור עשבי תיבול טריים מהגינה למי שיש
תבלינים: מלח ,פלפל שחור, שום, טימין, אורגנו ומרק עוף טבעי מעורבבים עם 2-3 כוסות מים רותחים
( המים צריכים להיות בערך 3/4 מהמסה)
איך מכינים?
זורקים הכל לסיר קדירה לפי הסדר, טועמים את המים לבדוק שלא חסרים טעמים
מכסים ומעבירים לתנור ל3 שעות לפחות על 180-200 מעלות ( לשים לב מדי פעם שלא חסרים מים)
התבשיל מוכן שהכל רך רך
אני אוהבת להוציא את המכסה בסוף ולתת לזה השחמה טובה מלמעלה
הערות: שימו לב שאת הפחית עגבניות חילקתי ל2 - מתחת לכרוב ומעליו
בתיאבון!
Comentários